www.campingudlejning.dk
Lej enhed
Udlej vogn/enhed
Information
 
Artikel

Udlejning campingvogne

Camping er lig med frihed, nærvær og dejlige naturoplevelser. Mange familier der prøver en ferie i en campingvogn oplever ofte en nærhed i familien som mange desværre har mistet i en travl hverdag.
Når en familie med far, mor og 2 børn tager på ferie i en lejet campingvogn, har børnene soveværelse, ofte med køjer i den ene ende af campingvognen, mens far og mor sover i dobbeltsengen i den anden ende. Når familien spiser mad sammen foregår det ofte omkring campingvognens bord midt i vognen, hvor familien pludselig oplever at alle er samlet på en gang. Og her lægger man planer for hvad der skal opleves netop i dag.

Prøv ferie i campingvogn

Ferie i campingvogn er den ultimative frihed - et sommerhus på hjul. Her på Campingudlejning.dk har du mulighed for at booke en vogn online og planlægge din ferie i ro og mag foran computeren.

Når du lejer en campingvogn skal du huske Campingpasset

Campingpasset kan købes på den første campingplads, du kommer til, på de lokale turistbureauer, hos Dansk Camping Union eller hos Dansk Vandrelaug. Du udfylder blot en bestillingsformular, der fungerer som midlertidigt campingpas, indtil du får tilsendt det nye campingpas. Campingpasset vil være forsynet med et årsmærke, der er gyldigt for kalenderåret. Husk at medtage det midlertidige campingpas (bestillingsformularen),
når du rejser videre. Et gyldigt Camping Card Scandinavia er gyldigt i alle europæiske lande (dog ikke i Estland, Letland, Litauen, Kaliningrad, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Østrig, Bosnien, Serbien, Makedonien, Albanien, Rumænien og Bulgarien).

Alle gyldige campingpas er omfattet af en ansvarsforsikring overfor 3. person, såfremt pasindehaveren ikke selv har anden forsikringsmæssig dækning. Forsikringen dækker kun skader, som man ifølge dansk retspraksis kan drages til ansvar for. Norge, Sverige, Finland og Danmark har et samarbejde om et fælles campingpas - Camping Card Scandinavia, som udstedes i de nordiske lande. Det betyder, at også tidligere udstedte nationale campingpas (plastikkort) stadig kan benyttes, de skal blot forsynes med et gyldigt årsmærke fra et af de nordiske lande. Et campingpas koster under kr. 100 om året.

BE-kørekort

I enkelte tilfælde skal du have BE kørekort hvis din bil og campingvogn bliver for stor. Tal med udlejeren eller se mere her: http://www.sikkertrafik.dk/b1553e80

Annoncer

Campingferie.dk

Danmarks største Campingportal

Link

Autocampernyt

Danmarks største autocamper-portal

Link

Dancamper

Horsens

Link

PJ Caravan

Roskilde

Link

© CAMPINGUDLEJNING.DK 2009-2011

Campingudlejning.dk formidler kontakt mellem lejere og udlejere.  Venligst læs vores betingelser for brug af denne hjemmeside.