www.campingudlejning.dk
Lej enhed
Udlej vogn/enhed
Information
 
Artikel

Udlejning af autocampere

Er du udlejer af autocampere kan du benytte Campingudlejning.dks system til at holde styr på dine campere.

Med vores udlejningsdatabase får du et professionelt værktøj til styring af dine autocampere og samtidig hjælper vi dig med markedsføringen.

Vi har igennem en årrække arbejdet tæt sammen med danske campingforhandlere omkring salg af brugte vogne, lige som vi har et løbende samarbejde med de førende campingportaler – nu hjælper vi også med udlejningen.

Først og fremmest har vi udviklet et system som let og elegant holder styr på dine autocampere. Slut med papir og blyant, nu kan du have kontrol med alle udlejninger på dine enheder. Du kan også selv opsætte perioder (sæsoner) med forskellige priser og lave regler om mindste lejeperiode og bestemte skiftedage. Systemet sørger selv for at der ikke sker kostbare fejl. Dine kunder får bedre service og du tjener flere penge.

Internettet er i dag den primære informationskilde når det drejer sig om planlægning af ferie. Derfor har vi udviklet en helt ny portal – Campingudlejning.dk. Samtidig bliver dine enheder markedsført via en række af Danmarks førende campingportaler som Campingferie.dk, Autocamper-nyt.dk og campingvogne.dk. Vi giver dig også et personligt udtræk af dine autocampere, som du kan bruge på din egen hjemmeside. Vi tror så meget på vores produkt at vi giver dig en gratis prøveperiode på tre måneder.

Se også:
Leje autocamper  - Leje af autocamper - Autocamper leje - Lej autocamper

Annoncer

Campingferie.dk

Danmarks største Campingportal

Link

PJ Caravan

Roskilde

Link

Dancamper

Horsens

Link

Autocampernyt

Danmarks største autocamper-portal

Link

© CAMPINGUDLEJNING.DK 2009-2011

Campingudlejning.dk formidler kontakt mellem lejere og udlejere.  Venligst læs vores betingelser for brug af denne hjemmeside.