www.campingudlejning.dk
Lej enhed
Udlej vogn/enhed
Information
 
Artikel

Villatelte til små og store familier

Vi har rigtig mange der gerne vil udleje deres villatelt her på campingudlejning.dk. Det er din chance for at få en dejlig ferie uden du skal ud at investere i et helt nyt telt. Du kan på den måde billigt og nemt finde ud af om det er en ferieform for dig og din familie.

Lækker fri ferieform
At holde ferie i et villatelt kan være en rigtig dejlig ferieform for dig der elsker at være helt tæt på naturen og din familie. For mange er denne type af ferie også måden at holde en god ferie uden det koster en formue. Og så kan du få villatelte med plads op til 9 personer.

Det hele står parat
Så du kan bare ankomme og så er ferien igang. Du slipper for alt det sure arbejde i at stille op og pille ned igen. Det er luksus når man lige har kørt en lang tur for at nå destinationen. Så du skal bare koncentrer dig om at få en ferie du aldrig glemmer.

-> PARAT TIL AT SØGE - START HER <-

Gør andre glade - Udlej et villatelt
Dette website lever og har succes fordi vi skaber kontakt mellem en glad- udlejer og lejer. Det være sig inde for alt hvad der har med camping, ferie og weekendophold. Du kan også gøre en familie som ønsker at leje glad. Det gør du ved at oprette en annonce her på campingudlejning. Så hjælper vi dig med at finde en familie der bare venter på at få lov til at låne dit villatelt.

-> OPRET EN ANNONCE – NEMT HER <-

Se også: Campinghytter og Teltvogne

Annoncer

Campingferie.dk

Danmarks største Campingportal

Link

Autocampernyt

Danmarks største autocamper-portal

Link

PJ Caravan

Roskilde

Link

Dancamper

Horsens

Link

© CAMPINGUDLEJNING.DK 2009-2011

Campingudlejning.dk formidler kontakt mellem lejere og udlejere.  Venligst læs vores betingelser for brug af denne hjemmeside.