www.campingudlejning.dk
Lej enhed
Udlej vogn/enhed
Information
 
Artikel

Er du på udkig efter teltvogne til leje?

Så er du på rette spor. Vi har en stor database med teltvogne til leje fra private eller hos et proffesionelt udlejningsfirma. Du kan både finde combicamp's og camplet og vi har helt sikkert en model der kan hægtes på din trækkrog.

Vi oplever en stor efterspørgsel
I forhold til en artikel i jyllandsposten så tilhøre fremtidens fortrukne campingform nemlig teltvogne. Det har vi også mærket her på campingudlejning.dk, hvor vi oplever at de bliver revet væk så snart der oprettes en annonce. Så når du finder en vogn til dit behov er det med at slå til med det samme.

At bo i teltvogn er en livsstil
Mange tror grunden til den store fremgang i både salg og leje ligger gemt i stigende brændstofpriser. Dette kan måske også være en del af forklaringen, men vi oplever også at folk tager teltvognen til sig som en livstil hvor de har mulighed for at komme tættere på naturen.

-> KLAR TIL AT SØGE – KLIK HER <-

Jeg vil gerne udleje
Det sker jo fra tid til anden at man ønsker en anden type ferie end man er vant til. Så hvis du har en teltvogn stående som du gerne vil tjene lidt penge på, ja så har du mulighed for at indrykke en annonce her på sitet. Det er billigt, hurtigt og nemt. Vi giver dig en gratis prøveperiode på hele 3 måneder og hvis du ikke får den udlejet inden for et år så får du alle pengene tilbage.

-> INDRYK EN ANNONCE – KLIK HER <-

Se også: Villatelt og Campinghytter

Annoncer

Campingferie.dk

Danmarks største Campingportal

Link

Autocampernyt

Danmarks største autocamper-portal

Link

PJ Caravan

Roskilde

Link

Dancamper

Horsens

Link

© CAMPINGUDLEJNING.DK 2009-2011

Campingudlejning.dk formidler kontakt mellem lejere og udlejere.  Venligst læs vores betingelser for brug af denne hjemmeside.