www.campingudlejning.dk
Lej enhed
Udlej vogn/enhed
Information
 
Artikel

Lej en campinghytte

Hvis man vælger at køre til campingpladsen i sin egen bil kan man vælge at bo i en campinghytte som findes i et væld af indretninger. De moderne hytter er udstyret som små luksussommerhuse med bad, toilet, køkken, TV og alt i service, så man blot skal pakke sin kuffert ud. Og børnene får deres eget værelse lige som forældrene. En campinghytte er en fordel hvis man bliver på den samme plads i hele ferien.

Lej en autocamper (villabus)

Gennem de seneste år er salget af autocampere eksploderet i Europa. I Danmark går det lidt langsommere p.g.a. vores bilafgifter, selv om autocampere nu slipper med en afgift på kun 60%.
Alle med almindeligt kørekort kan og må køre en autocamper op til 3500 kg. Ofte skal man dog være 25 år for at leje en autocamper. Fordelen ved autocamperen er, at det er som at køre en personvogn, som dog er lidt bredere og højere. Når familien når frem til bestemmelsestedet, drejes førersæderne rundt og man er klar til at hygge sig. Autocamperen er udstyret med sit eget ekstra batteri i bodelen, så man altid har strøm uanset hvor man holder. En autocamper er en fordel hvis man ønsker at flytte til nye områder hver eller hver anden dag. Her på siderne findes en stor samling af autocampere til udlejning fra såvel Danmark, Tyskland og Sverige.

Lej en campingvogn

Campingvognen er den mest populære campingform, hvilket skyldes de mange indretninger og de faciliteter en moderne campingvogn indeholder. Samtidigt bor man lunt og godt uanset hvordan vejret er uden for. Mange campister bruger deres campingvogn hele året, lige som den ofte er rammen om familiens skiture, hvor den anvendes som skihytte. Alle moderne campingvogne kan anvendes hele året og alle campingvogne er udstyret med varmeanlæg, køleskab og indbygget toilet, som nemt tømmes via en kassette som trækkes ud, hvorefter den tømmes i et specielt rum på campingpladsen. Campingvogne findes i alle størrelser fra 3 meter og op til 9 meter lange, så mulighederne er mange. Lej en campingvogn her på hjemmesiden og afprøv denne skønne ferieform.

Lej en teltvogn

Fordelen ved teltvognen er, at den kan trækkes af alle biler samtidigt med at den er væsentligt lettere at slå op end f.eks et stort familietelt. I teltvognen er der ofte 2 soveværelser med plads til 2 personer i hver soveafdeling. Altså ideel til en familie på 4. I visse tilfælde kan der arrangeres plads til f.eks et ekstra barn. Teltvognen er ligeledes udstyret med et køkken med de mest basale ting en familie har brug for. (Tjek den enkelte vogn for konkret udstyr).
Mange vælger at leje en teltvogn hvis turen går sydpå for at kunne rejse nemmere end med en campingvogn. Samtidigt er det ofte så varmt at det føles behageligt i en teltvogn når det er sengetid. Og så er der intet så skønt som at høre vinden ryste bladene i træerne omkring teltvognen. En moderne teltvogn er hurtig at pakke samme når man har prøvet det nogle gange, så man hurtigt kan komme videre til nye oplevelser. Og cyklerne kan man have med på låget af teltvognen når man kører.

Annoncer

Campingferie.dk

Danmarks største Campingportal

Link

Dancamper

Horsens

Link

PJ Caravan

Roskilde

Link

Autocampernyt

Danmarks største autocamper-portal

Link

© CAMPINGUDLEJNING.DK 2009-2011

Campingudlejning.dk formidler kontakt mellem lejere og udlejere.  Venligst læs vores betingelser for brug af denne hjemmeside.