www.campingudlejning.dk
Lej enhed
Udlej vogn/enhed
Information
 

Lidt Luksus 

Vognen må KUN transporteres af en fører, som besidder kørekort m. Kategori BE<br>Kørekort nummer:

 
Vognen gennemgås i fællesskab af udlejer og lejer både ved afhentning og aflevering.
 
 
Vognen skal tilbageleveres i samme stand som den afhentes, i tilfælde af den ikke er rengjort vil lejer blive faktureret for rengøring (Min. 1500 kroner)
 
I tilfælde af nye skader på vognen forvoldt i lejeperioden, konstateret i gennemgangen ved aflevering vil Lejer betale for udbedring af disse. Lejer vil også betale eventuelle tab af udlejnings indtægt i reparationsperioden, hvis der er eller kommer bookinger, som udlejer vil være tvunget til at afvise grundet disse reparationer
 
I tilfælde af nedbrud i lejeperioden står dette, som udgangspunkt på lejers egen regning.
det kan eksempelvis være (men ikke begrænset hertil): 
punktering, tabt hjul (og følgeskader heraf), ødelagt anhængerstik, defekt pære, defekt næsehjul eller defekt støtteben.
 
Der er to 11kg. ubrugte og uåbnede gasflasker i vognen, ved tilbagelevering skal der ligeledes være to ubrugte og uåbnede gasflasker, hvis ikke vil lejer betale 230 kroner pr åben flaske.
 
Der henvises i øvrigt til "velkomstmappen" i campingvognen hvori der findes gængse vejledninger og retningslinjer til det meste.
 

 


© CAMPINGUDLEJNING.DK 2009-2011

Campingudlejning.dk formidler kontakt mellem lejere og udlejere.  Venligst læs vores betingelser for brug af denne hjemmeside.